SUOMI 100 -koululaiskilpailu 2017

SUOMI 100 -koululaiskilpailu 2017
Minun Tuusulanjärveni – tai muu lähivesistöni


Tuusulanjärven vesiensuojeluyhdistys järjestää yhdessä Tuusulan, Järvenpään ja Keravan koulujen kanssa alueen vesistöjä koskevan kilpailun lukuvuonna syksy 2016 – kevät 2017 osana Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Tuusulan, Järvenpään ja Keravan koululuokat.

Kilpailutyö voi olla maakuntajärvi Tuusulanjärveen tai muuhun alueen lähivesistöön liittyvä asia: ympäristöteko, parannusehdotus, projekti, idea, keksintö, video, piirros, maalaus, sävellys tai musiikkiesitys, luontoretki selostuksineen, valokuva tai kuvasarja, jne. Tapa osallistua on siis hyvin vapaa, mieluimmin kuitenkin jotain uutta ja positiivissävytteistä.

Osallistuminen tapahtuu luokkapohjaisesti; koko luokkana tai luokkaa edustavana pienempänä ryhmänä tai yksilöedustuksena. Kilpailusarjoja on neljä: luokat 1–2, 3–6, 7–9, lukio.

Alkukilpailu tapahtuu kouluissa, jotka lähettävät valitsemansa kilpailutyöt 31.3.2017 mennessä Tuusulanjärven vesiensuojeluyhdistykselle. Kilpailutöitä voi lähettää vähintään yhden kilpailusarjaa kohden, mutta enintään yhden noin sataa oppilasta kohden. Loppuarviointi tehdään huhtikuun 2017 aikana vesiensuojeluyhdistyksen kutsuman raadin toimesta, ja tulokset palkitsemisineen julkistetaan sen jälkeen osana SUOMI 100 -tapahtumavuotta.

Kilpailua varten on verkkosivuilla tvsy.blogspot.fi listattuna runsaasti asiaan liittyviä kirjoituksia ja muuta aineistoa (ks. Aineistoa vesistöistä). Lisätietoja on saatavissa Laila Maliselta, laila.malinen (at) iki.fi ja Pertti Seunalta, pertti.seuna (at) gmail.com.

Kilpailuterveisin

Tuusulanjärven vesiensuojeluyhdistys ry

Pertti Seuna                                    Laila Malinen
Tvsyn hallituksen puheenjohtaja     Tvsyn hallituksen varapuheenjohtaja


Kilpailutöiden lähetysosoite:

Tuusulanjärven vesiensuojeluyhdistys
c/o Jaana Hietala / KUVES
jaana.hietala (at) kuves.fi
tai
Kultasepänkatu 4
04250 KERAVA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti